Johnny
Registrirani korisnik
|
 |
« Reply #15 on: November 01, 2009, 09:06:48 PM » |
|
?estitke Boky. Odvrtjeti film unatrag, i sjetit se koliko je truda za to 1. mjesto trebalo ulo
|
|
|
|
« Last Edit: November 01, 2009, 09:09:25 PM by Johnny »
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Reply #16 on: November 01, 2009, 09:10:47 PM » |
|
?estitke Boky! Svaka ?ast. *party2 ?estitke i Dagi, Kiby-u i svima ostalima.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Reply #17 on: November 01, 2009, 09:19:26 PM » |
|
bravo momci svaka cast boky na tituli, dagu na drugom mestu i damiru na pobedu u trci *party2
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sige
Registrirani korisnik
đes ba
|
 |
« Reply #18 on: November 01, 2009, 11:22:40 PM » |
|
?estitam Boky!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Reply #19 on: November 02, 2009, 06:05:11 AM » |
|
Hvala vam svima. *hvala Ne znam koliko bi ovo znacilo nekom od vas, ali verujte meni zaista znaci. O tome govori cinjenica da sam se sa vama trkao i u 3 ali i u 5 ujutru! *lol Verujte to je najteze od svega pogotovo ako je prethodni dan(znaci nedelja) bio vezan za alkohol i neko slavlje. Koncentracija je bila tad u Qr..a trebalo je voziti i ostati budan!!Clan sam ove lige jos od samog osnivanja i skoro da nisam ni jednu trku propustio..Pre nego da sam krenuo ovamo,mucilo me je samo to da li cu moci da nastavim da se trkam online,prvenstveno sa vama!Ali eto na kraju je sve ispalo OK. *yep Samo na trenutak da se osvrnem na ono iz Monze posto je Kranci pomenuo: Frka se podigla jer kaznu nisam video na vreme i smatrao sam,i dalje smatram,da nije bilo potrebe za 30sec kazne + trebalo je stvarno imati muda doneti takvu odluku u trenutku kad se resavalo pitanje prvaka! hm Posebno sam bio ljut jer je takvu odluku doneo niko drugi no timski kolega onog s kim sam se borio za titulu...Ufff da ste me samo videli tih dana. OO* Kao sto Dago kaze da sve to jako primam k srcu ali sta da radim kad sam takav.Jbt,nisam mogao da spavam kako treba. Ali nakon te kazne u Monzi, sve se to nekako vratilo baksuzno na Red Bull stranu. Dago je u naredne 2 trke osvojio samo 2 boda(0+2). Nakon toga, dosao je bio i Brazil...Trenirao sam vise nego obicno(obicno i ne treniram..u proseku 20-tak krugova pre trke) i hteo sam da vec tamo obezbedim titulu...Nisam zeleo da kalkulisem i da vozim kao neka baba samo za poene. Moje vreme po krugu je bilo veoma blizu Dagovog vremena i mislim da bi to bila jedna od najboljih trka u prvenstvu... dada* ali Andrej se na startu izvrteo,Senna nije bas najbolje pratio moju reakciju *spank i eto:ode difuzor,90 sec u boksu i opsta panika jer sam tog trenutka znao da ce Dago pobediti i da ce doci na samo 3 boda razlike. *
|
|
|
|
« Last Edit: November 02, 2009, 08:06:27 AM by bokygreat »
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Reply #20 on: November 02, 2009, 12:15:04 PM » |
|
jao boky ne mogu sad ni ?itati, samo da ti ?estitam na osvojenom prvenstvu i damiru ne fantasti?no odvo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Reply #21 on: November 02, 2009, 01:57:57 PM » |
|
treba se potruditi procitati Bokyov post  sad bih ne
|
|
|
|
« Last Edit: November 02, 2009, 04:57:45 PM by Kran?i »
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Reply #22 on: November 03, 2009, 03:44:43 PM » |
|
?estitke svima . Ako vam trebaju kacige za novu sezonu pi
|
|
|
|
|
|
Tko rano rani pivca zajebe. Tko tebe kamenom ti njega kruhom od deset dana
|
|
|
|
|
|
 |
« Reply #23 on: November 05, 2009, 07:04:45 PM » |
|
Sve u svemu,kao sto sam pomenuo u prethodnom postu, neizmerno se zahvaljujem Rankeru *hvala koji je u kriticnom trenutku uradio ono sto bi malo njih uradilo. Bilo mu je krivo sto je doslo do situacije da necu imati mesto u ligi i bez velikog razmisljanja ustupio mi je svoje mesto. *super Tada, pocetkom Aprila sam mu obecao da ga necu razocarati i mislim da nisam. Jos jednom:RANKER,hvala ti puno!!Svom timskom kolegi zelim vise srece u sledecoj sezoni i da se pomakne sa 4. mesta u trci..A ako opet budemo tandem,onda zelim i obranu titule konstruktora *xd
Sve je super ispalo Boky. Sve si iznenadio. Iskreno, nisam mislio da ?e
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Doxer
Moderator
Registrirani korisnik

|
 |
« Reply #24 on: November 07, 2009, 10:46:31 PM » |
|
Ovo idu?e je offtopic, ali mi je prakti?no to odmah sad napisat.
Opet ne?u imati vremena za F1 idu?e godine, ali ?u se potruditi redovito dolaziti na utrke PCC-a, u nadi da ?u se povremeno umije
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Reply #25 on: November 08, 2009, 10:54:53 AM » |
|
U F1, vra?am se s pojavom Audi-a, jer nakon
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Reply #26 on: November 08, 2009, 01:09:19 PM » |
|
Haris, mogu bit predsjednik, al nemam vremena za to. *hh Vozit ?emo valjda za isti tim, kad ova na
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Reply #27 on: November 08, 2009, 03:21:22 PM » |
|
Haris mo
|
|
|
|
|
|
Building the future and keeping the past alive are one in the same thing.
|
|
|
|
|