|
|
 |
« Reply #15 on: December 14, 2009, 01:32:07 AM » |
|
kiby ovaj video sam naletio slucajno na youtube, cak sam ti postavio i pitanje tamo, preljepa staza a uzivancija je gledati te kako vozis, samo napred decki!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
igzyy
Registrirani korisnik
|
 |
« Reply #16 on: March 04, 2010, 07:35:48 PM » |
|
Da se predstavim bivšu ExCro ligu današnju F1Cronight ligu s dvije discipline;
F109 VS (modificirani mod , kloniran WCP i F1Rl) s low pomagalima i High TC
Nightliga VS06 (2 sezona , CDTP modificirani mod)
Vozimo isključivo preko tjedna jer smo šljakeri al ima i školaraca! , termini su nam uto i čet 23h zato i je "cronight" i koristimo svoj serevr preko hamachija i mogu priznat da baš i nemamo velikih problema , ti dani su prošli s "challenge".
Pozivam sve zainteresirane da dodju i zabavaljaju se s nama vozeči "Peugeot 207 2000 v.1" mod ; http://www.megaupload.com/?d=VA8HEPA7Turnir se zove "Tuborg" pod sloganom ; Let s drink and drive *pij Vozi se po dogovoru , za sada je preko tjedna ali postoji mogučnost i preko vikenda , dodjite i provjerite možda vam se svidi ;http://f1cronight.com/forum/index.php?board=28.0] [url]http://f1cronight.com/forum/index.php?board=28.0[/url] Bit nije pobjedit niti imat najbrži krug tako da mogu i "juniori" slobodno doč jer se neče zbrukat jer toga nema na tom turniru! , pobjednik je ko uspije pri-pijan odvozit cjelu trku!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Johnny
Registrirani korisnik
|
 |
« Reply #17 on: April 18, 2010, 07:58:38 PM » |
|
Evo dečki, da se javim nakon dulje vremena, malo sam si uzeo vremena i napravio garažu za turbo blamažu , ili blamažu za turbo garažu....Htio sam nešt napravit onak sebi iz gušta, i tak...Kaj da Vam velim..., puno puno predobrih i prelijepih trenutaka uz sve Vas, al znate kak je , moš ti magarca gurat i tjerat , al ak on hoće po svome onda će po svome pa da ga ..... Molio bi sad šefove da me riješe dužnosti ovdje, kolko sam mogao, svim sam srcem i voljom i željom htio pridonjet da se Vaš sajt u bilo kojem pogledu digne po kvaliteti za stepenicu više, i ta stepenica mi nije bila dovoljna , uvijek sam htio i više i bolje i jače , pa sam vjerujem i mnogo mnogo puta napravio totalnu zbrku i glupost..., al stavarno iskreno nit s namjerom da nekog razžalostim ili naljutim ili slično tome...Zante kak je, ono gore s magarcem. Istina, jbg. I kaj sad reč još...Hvala Vam na svemu, svemu dobrom, nezaboravno ljepom i dobrom druženju...eh , volim tu pjesme te , uvjek sam se "nadmudrivao" sa svima kroz muziku, pa da završimo i tak...
aha, evo valjda nebude smetalo http://www.cockpitracing.com/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Reply #18 on: April 18, 2010, 09:40:55 PM » |
|
što si sve učinio za ligu svaka ti čast, vraćao si se već par puta, al bilo mi je već nakon pcc lige vidljivo da odustaješ  nažalost, ne mogu se pohvaliti da sam imao borbe s tobom, u F1 si bio brži od mene, jedino sam nešto poboljšao u pcc i tu smo imali par borbi, i naravno onaj tenkovski udar u Brnu  sretno Ti bilo u životu i s tom ligom, možda se i ja koji dan registriran... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Reply #19 on: April 19, 2010, 05:09:21 PM » |
|
Dobra stara bratska zajednica...sto bi svi bili zajedno kad moze to lepo odvojeno i bez brige!!  Ja mislim da je najbolje da svi lepo napravimo svoje lige, da se u svakoj od tih vozi neki drugi mod, i onda po principu "ti meni gost-ja tebi gost" svi zajedno trkamo kao nekad.  No, tako sve to ide....  Svaka cast Dzoniju za sve sto je uradio za ovu ligu. Ponekad mi je stvarno bilo krivo sto se nervira i sto ne moze preci neke male prepreke a da ne odbrusi ili ispise kilometarski reply....Dzoni sve najbolje sa novom ligom i manje se nerviraj vise uzivaj bice sve OK...  P.S. Napravicu i ja jednu ligu uskoro..Vozicemo bicikle ulicama SIMS-a 3 a ko zeli bice i mod "Ko moze vise prica ispricati na klupi pored trkacke staze" 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Johnny
Registrirani korisnik
|
 |
« Reply #20 on: April 19, 2010, 05:59:55 PM » |
|
Ma ne , nema to veze s tim da bi svatko od nas trebao imat svoju ligu..., nego jednostavno kod nas a i uopće ima tih Sim Liga koje se u velikoj mjeri koncentriraju samo na F1 utrke..., a ja sam htio napravit baš suprotno...Ima nas koji volimo i te simulacije a da nije F1 u pitanju. Je da je možda malo preoptimističan korak, al da nisam danas pokušao to napravit, sutra nebi znao kak bi bilo kad bi bilo... To ti je tak...malo za zabavu, a ionak ne očekujem extra odziv tim trkama jer je sve na off i ni ljevo ni desno..., a čuj 5 ljudi za početak je  , i nakon 3 godine ak svake godine dođu po dvojica to je taman 10 vozača , baš kolko ih i dođe na manje više svim tim ligama na trke.... A da je teško , teško je,,,svaki početak je težak ,...bolje da je gorko na početku , pa će šećer ostat za kraj...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Reply #21 on: April 20, 2010, 01:04:15 AM » |
|
Tužan jesam, ali ako budem dobrodošao u tvoj novi projekt rado ću se pridružiti, da vam milicioner dago  malo zapari po guzici pozz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
igzyy
Registrirani korisnik
|
 |
« Reply #22 on: May 01, 2010, 12:52:37 PM » |
|
Momci evo pozivam vas jer sam happy ,  je gore je..............  očemo zajedno poalit jednu malu trku večeras oko 21h , na hamachi serveru (možemo se još dogovorit) kreirat ču server za hamachi na koji če te se logirat "f1cronightguests" pass je "igzyy"  Vozimo RFT mod see ya 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Reply #23 on: May 01, 2010, 02:12:30 PM » |
|
zasto ne dignes dedicated....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
igzyy
Registrirani korisnik
|
 |
« Reply #24 on: May 01, 2010, 02:25:45 PM » |
|
Nemrem , samo preko hamachija!
Portovi su mi zatvoreni a po routeru nesmijem dirat!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Reply #25 on: May 01, 2010, 03:03:42 PM » |
|
hmm, došao bih, al je u to vrijeme tekma, kakav-takav, al jbg, ipak je to derbi, makar se rezultat već zna unaprijed, pa jedino ak budete kasnije na serveru, onda dođem ak bude onda prek hamachija, javi kak da uđem, možeš ovdje, na PM il na msn (imas u mom profilu)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Reply #26 on: May 01, 2010, 07:12:48 PM » |
|
makar se rezultat već zna unaprijed...
da pobjeda za hajduka
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
igzyy
Registrirani korisnik
|
 |
« Reply #27 on: May 01, 2010, 07:36:22 PM » |
|
ovdje sam , malo kašnjenje , oko 21 i 15 site mi je pao!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Reply #28 on: May 02, 2010, 04:57:17 PM » |
|
makar se rezultat već zna unaprijed...
da pobjeda za hajduka  bil je to najveći poraz ikad za sve, katastrofa od nogometa, puj majku im jebem svima mafijašku.Dogovorili su oni nulu.
|
|
|
|
|
|
Building the future and keeping the past alive are one in the same thing.
|
|
|
|
|
|
 |
« Reply #29 on: May 02, 2010, 05:16:42 PM » |
|
ma mafija sta kazes ... treba to sve u zatvor strpat ... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|