|
|
 |
« Reply #195 on: July 29, 2010, 08:14:02 PM » |
|
Sledece godine ako ostanu ovakvi timovi bice velike borbe u konstruktorima.... McLaren neće. Ja se povlačim iduće sezone, barem do 7. il 8. mjeseca jer ove godine na jesen krećem na prvu godinu faksa pa ne bih htio zaribati testove i tak to. Ako ćemo se uspjeti dogovoriti (ja s Bokyjem, mi svi skupa) oko trećeg tj. test vozača onda ću zauzeti to mjesto pa voziti kad se netko od prve dvojce ne bi pojavio na utrci.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Reply #196 on: July 29, 2010, 08:46:18 PM » |
|
da, ima boky pravo, stvarno nisam odavno bio na forumu
pa da kad ja ionako ne vozim odavno, nema smisla da nekoga blokiram. neka žajo prijeđe andriji, a ako se meni bude dalo voziti ja uvijek mogu doći, svejedno koji je bolid
nemojte me pitat oću li voziti i kada jer mi je sad ruka ionako u gipsu tako da sada ne mogu, mada sam počeo u zadnje vrime razmišljati da počnem polako voziti, ali sam sjeba ruku ima tjedan dana, pa sam mjesec dana out i tako i onako čujemo se
pozz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Reply #197 on: July 30, 2010, 07:50:20 AM » |
|
Pozz Dago, super sto si se javio povodom ove teme. Takodje je super sto se slazes s ovim prelaskom. Ne znam kako si sjebao ruku, al zelim ti brz oporavak. Kontam da nisi vozio zbog faksa, al nije te bilo ni sad kad je pauza na faksu. Pa sam, samo zbog toga, predao tvoje mesto. Znas da za tebe uvek ima mesta, samo se javis pre trke i to je to. Svakako bi trebalo da za poslednjih 7 trka imamo 16 mesta na serveru tako da mislim da nece biti problema. Andrey me je malo skenjao napomenom da odlazi al sta da radimo...naravno da postoje prece stvari od ovoga!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Reply #198 on: July 30, 2010, 10:11:59 AM » |
|
Andrey me je malo skenjao napomenom da odlazi al sta da radimo...naravno da postoje prece stvari od ovoga!
Heh. Isprike zbog toga. Nije to još sigurno jer moram vidjeti kako ću se snaći i koliko ću slobodnog vremena uopće imati. Ni ovu sezonu nisam trebao voziti zbog te državne mature, da se što bolje spremim, al sam ipak nekako to izvukao tak da ću pokušati odvesti što više utrka do kraja sezone. Dalje ćemo vidjeti, al kažem, pošto se kreće na faks, nešto o čem mi ovisi ostatak života, povelika je mogućnost da ću morati pauzirati barem sezonu kao vozač. Dago, nepotrebno je napominjati da si uvijek dobrodošao  Šteta što si morao prestat voziti, al obaveze su obaveze, da ne spominjem količinu volje koja treba da se malo više posvetiš ovome. E da, brz oporavak ti želim 
|
|
|
|
« Last Edit: July 30, 2010, 10:21:01 AM by Andrey »
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Reply #199 on: July 31, 2010, 03:12:09 PM » |
|
zanimljiv tandem Andrey - Žajo, bit će teško zadržat 2. poziciju, al možemo mi to Maxi  pozz Dago, šteta za tebe što te više nema na gridu, al ti želim brz oporavak, a vrata naše lige će ti uvijek biti otvorena
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Reply #200 on: August 11, 2010, 11:04:31 AM » |
|
cek boky ti stvarno mislis dizat slotove
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Reply #201 on: August 11, 2010, 06:30:47 PM » |
|
Pre mesec i po dana sam to pomenuo i nisam spominjao bez razloga. Tada je server bio na limitu od 12 i bio je pun. Pomislio sam da ce biti tesno za to 12. mesto pa sam tada to spomenuo...Mada, situacija je malo drugacija sa odzivom vozaca nego kako sam mislio da ce ici pa se pomalo dvoumim...vidim da za sad ima 11 prijavljenih, uglavnom to su oni standardni...ne znam sta je sa par vozaca poput Drakse koji je dolazio ranije...ali cekamo subotu pa cemo videti...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Reply #202 on: August 11, 2010, 07:19:09 PM » |
|
draksa je na moru ... ali on se seli na lokaciju gdje neće imati internet tako da se on nece voziti dok internet ne nabavi ... sad neznam jeli jos na moru ili se preselio xD .. ali treba pozivati vozače ... a ovi neki su dosli iz drugih liga pa sad podmiruju obaveze tamo ... vidjecemo ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Senna
Registrirani korisnik
|
 |
« Reply #203 on: August 11, 2010, 08:58:01 PM » |
|
Najbolje bi bilo kad bi se znao tacan broj vozaca za ligu .To mozemo uraditi nekog "prozivkom" ,dakle otvori se jedna tema koja ce biti otkljucana 7 dana i tu ko misli da vozi nek napise.Ovim ostalima cao.
|
|
|
|
|
|
"Sve mi možete uzeti, samo ne vjeru u Boga" - Ayrton Senna
|
|
|
|
|
|
 |
« Reply #204 on: August 11, 2010, 09:05:36 PM » |
|
Bilo bi jako lepo da se liga prosiri! Jedan moj komsija ce mozda da se prijavi za ovu ili sledecu trku (ako ima prazan slot). E Boky kad smo vec kod servera, pred trku u Indy-u se Zokiju i meni, dok smo bili na serveru, javio neki ,,staff member" iz hosting kompanije.Pitao nas je da li smo imali nekih problema sa serverom, ja sam odgovorio da nismo jer Zoki nezna ni da bekne english!XD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zoki
Modding Team
Registrirani korisnik

|
 |
« Reply #205 on: August 11, 2010, 09:54:04 PM » |
|
dobro dobro moj team mate  XD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Reply #206 on: August 11, 2010, 09:59:03 PM » |
|
Slazem se senna ... bilo bi bezveze da nemogu novi članovi uc u ligu dok su neki npr samo jednom ili dvaput dosli na utrke tjekom sezone ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Reply #207 on: August 11, 2010, 10:12:58 PM » |
|
ja se još nisam prijavio jer nisam siguran dal ću bit doma u nedjelju. sutra budem valjda znao
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Reply #208 on: August 11, 2010, 11:26:29 PM » |
|
@Boky nema mogućnosti da se proširi na 14? al po meni je i ovih 12 sasvim dovoljno, a pogotovo nam sad u Monaku ne treba više njih  ; al bi zato od Belgije mogli proširit na 14 ili 16 @Dale ne bi baš rekao da nije bilo problema sa serverom, osim ak samo meni nije lagalo u Mađarskoj cijeli vikend, pogotovo na startu kad sam se zaletio u ogradu @Joker a ja se već pitao di je taj Draksa nestao, ko da je u zemlju propao
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Reply #209 on: August 12, 2010, 10:02:35 AM » |
|
Pa znam ali nisam ja kriv sto je on bas tad naleteo kad smo bili nas dvoica...nisam znao sta da kazem. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|